NEWS

Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau 0      

Campionul Vercelli face înainte-l clar obiectivul său principal: „Vreau Cartei Olimpice de a participa la a opta mea olimpiada, Tokyo 2020“. Patruzeci și opt de ani, purtător al Blue Flames, Pellielo sarbatoreau mondiala douăzecilea consecutiv.

După debutul la Barcelona în 1993 de argint „umed“, Johnny nu a ratat întâlnirea cu Campionatele Mondiale câștigătoare 4 titluri de campion mondial (1995 Nicosia, Lima 1997, Barcelona 1998, Lima 2013), 3 medalii de argint (în plus față de cea din 1993 și, de asemenea, în 2003, în Nicosia, în 2015, în Lonato) și 2 medalii de bronz (lathi 2002 Granada 2014). Nimeni nu a facut mai bine, în timp ce la nivelul de 4 medalii mondiale le, de asemenea, francezul Michael Carrega a câștigat Dar, în anii ’70, mai mult decât o nouă medalie mondială, obiectivul albastru va fi de a închide imediat dosarul de calificare olimpic pentru asigură participarea la Tokyo, în 2020. de la debutul său olimpic de la Barcelona, ​​în 1992, au trecut 26 de ani, iar din acel moment Pellielo a fost întotdeauna o parte a expediției italiene la Jocurile, ajungand de patru ori pe podium cu bronz la Sydney 2000 și argint în Atena 2004, Beijing 2008 și Rio de Janeiro japonez 2016. care ar putea fi Jocurile Olimpice de al optulea, și, dacă da Pellielo ar înregistra un record de călăreți Piero și Raimondo D’Inzeo care au participat la opt ediții ale Jocurilor, precum și canoeist Josefa idem, dar de două ori a reprezentat Germania (apoi de 6 ori cu Italia).

Trebuie spus că Cartei Olimpice de la fotografiere până la țară și nu la atlet individuale câștigătoare, dar Fitav au lăsat să se înțeleagă deja că, dacă voia Pellielo să-l, atunci el va fi garantat un loc la Jocurile, mai puțin de evenimente imprevizibil. „Fără îndoială lumea Changwon este punctul de plecare al traseului pe care trebuie să ne conducă la Tokyo – spune Pellielo, mâine în cursa -. Acesta va fi un ordin înalt, începem să urcăm, iar prima oprire va fi alpinism Everest. Cardurile olimpice vor merge doar la primele patru.

IKLAN ANDI BERITABATU

Toți ceilalți vor trebui să aștepte patru teste ale Cupei Mondiale 2019, dar mi-ar rupe biletul meu. ” Determinat și feroce, Pellielo nu doresc să facă predicții, pur și simplu spune că „ei sunt gata. Sper să fac bine și mai presus de toate pentru a oferi cele mai bune de mine, astfel încât să nu trebuie să se plângă de nimic. Cel mai important lucru care a animat întotdeauna mea sporturile de acțiune, este aceasta:.

Au cunoștințele pe care le-ați dat totul pentru mine și pentru țara mea ” Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

09 august 2016 – MilanoNibali cade în jos: visul olimpic se estompează la 11 km de Vincenzo Nibali, operat luni de Dr. Flavio Terragnoli pentru fractura compus pluriframmentata din clavicula stângă, remediată în toamna dezastruoasă din Rio de Janeiro, în timpul testului on-line Jocurile Olimpice, a fost externat marti de Institutul de spital Fundația Poliambulanza din Brescia.

Prin urmare, am fost complicații pentru Messina, care acum pot merge acasă în Lugano, așa cum el a spus Terragnoli. După o perioadă de odihnă, Nibali va reveni la Brescia, un program de check-in la Fundația Poliambulanza înainte de sfârșitul lunii, probabil, la 25 august.

Numai atunci vei putea ști cu certitudine relativă timp de recuperare atlet albastre. „Am fost acolo pentru aur“ – „Caderile fac parte din joc Nu e vorba de noroc sau ghinion, am spus mereu Dacă am coborât planul, nu sa întâmplat nimic, nu a căzut, dar a căzut în spatele.“ a spus el într-un interviu în exclusivitate, un interviu cu Luca Gialanella, publicat marți dimineață, la BBC pe chioșcurile de ziare. „Am fost doar în jur de joc. Am fost foarte bun, am încercat să câștig.

Am fost stretching. N-am vrut al doilea sau al treilea rând, nu, am fost acolo pentru aur. Și am vrut să singur pentru a termina. Nu este un sprint, nu că a fost ideea mea de a rula. M-am dus în curba, am avut o traiectorie bună. am cunoscut-o bine coborârea, prima rundă de aici am fost din nou la vale pe Fabio (Aru, care topuri au făcut selecția decisivă, ed) . am plecat de la roata din față ușor, un pic „în derivă, la fel ca în MotoGP (vocea lui Vincenzo se inflameaza, ed.), l-am ținut pe bicicleta, dar când te trage în sus, să se extindă traiectoria, va lărgi casa pariurilor flashscore și așa mai departe cu picioare de biciclete am ajuns în apă de colectare canelură pe marginea drumului. și cu pedala din dreapta am atins zidul și am catapultat înainte. jgheabul a fost alunecos, dar am avut această curbă dovedit de multe ori în formare. ” Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

23 februarie 2019 – FrosinoneFrosinone-Roma, raței Olsen Un joc pe un roller coaster, cu un rom inițial distras care plătește taxa. Și o lovitură îndrăzneață cu revenirea lui Giallorossi la sosire foto. Aici sunt protagoniștii cei mai importanți și flop Roma-Frosinone. TOP: CYAN – Într-o echipă de calitate care nu abundă, jocul său sunt la valoarea nominală.

Cu stânga de multe ori creează pericole, chiar dacă scopul este de a spune în mod substanțial datorită Olsen. Apoi, cu toate acestea, este întotdeauna cel mai periculos dintre chiar gialloblù și pachete pentru asssit Pinamonti care înșală Frosinone. sus: – Sparks Dzeko cu susținători ai Frosinone nu fac altceva decât încărcați-l.

Nu este o coincidență, de fapt, că imediat după neînțelegeri cu curba gialloblù este egal (batjocoritoare Goldaniga) și inițiază acțiunea 2-1 Pellegrini. Apoi, el dispare pentru un timp, dar atunci când vine vorba de a pune brandul face acest lucru cu un gol care pune lumea romilor și păstrați-l în cursa pentru Liga Campionilor. Flop: OLSEN – Adevărat, fără paradă în finala Trotta, probabil, aici vorbim despre un rezultat complet diferit.

Dar este de asemenea adevărat că, în cazul în care romii se gaseste alungare aproape imediat este vina lui, ca para Cyan fotografiere cu o intervenție pallavolistico și ia o viață întreagă pentru a obține în sus, cu mingea ambled aluneca pe întreg teritoriul UE ușa lui. flop: Goldaniga – aproximativ întotdeauna marcaj, foarte util atunci când stabilirea, trăiește un coșmar pe obiectivul Giallorossi, atunci când adormi complet în zonă și permite să joace Dzeko aceeași minge. Este o greșeală critică, deoarece apelurile în rularea romilor chiar în momentul în care Giallorossi se străduia să se găsească. Jurnalul TV VIDEO De la corespondentul nostru Andrea Pugliese © Reproducerea rezervate scrie un comentariu

14 martie 2019 – Milano Invazia de fani germani în Dome Pizza. Lapresse Milano invadat de fanii Eintracht. Mii de germani, după ce „ocupat“ centrul orașului, au sosit la San Siro, în cazul în care la 21 de ani el joacă întoarcerea etapele knock-out din Europa League cu Inter: probleme de trafic evidente în ceea ce privește transportul public în centrul orașului . Planul de securitate a lucrat fără probleme până acum: în fața Domului și Galleria Vittorio Emanuele II, depozitele pentru aproape toate 13.500 fanii din Frankfurt această seară mulțimea Meazza, mulți ofițeri de poliție și poliția au ținut situația sub control așa că va fi un rom 2, pentru că în decembrie Ultras Eintracht a pradat pe străzile din centrul istoric al capitalei inaintea meciului cu Lazio.

Fanii? Eintracht au tapetat ferestrele de metri de liliac din Milano, de asemenea. #InterEintracht #Milano #lazio pic.twitter.com/x1VO6LuPuv – ale13_spino (@ ale13_spino) 14 martie 2019 Fani: Eintracht invazia din Milano, care de suporterii Inter răspuns? ALCOOLUL – În coruri Piazza Duomo, steaguri negru-alb-roșu și bannere, cel mai evident multă bere: interzicerea vânzărilor de alcool între San Siro și centrul plecat la 16.

Komentar Gan

comments

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top